Széchenyi támogatás

Főoldal

Megfáradt, megéhezett és megszomjazott a Széchenyi-hegyi kirándulása során? Vagy kimondottan a Kőbüfé az úticélja? Akármi sodorja is hozzánk, nagy szeretettel és széles étel –és italválasztékkal várjuk. Ahol a város zajai teljesen elcsendesednek, ahonnan már a Gyermekvasút sem gördül tovább, a Normafa szomszédságában várja természetbarát vendégeit a Kőbüfé.

Mesésen öleli körbe az erdő, de azért könnyen megközelíthető. Ha szép az idő és a természet közelében szeretne maradni, kiülhet a fa asztalainkhoz, ha a hűvösebb napokon a kényelmes meleget választja, betérhet magába az épületbe, vagy kültéri, fóliával körülvett középutat is válaszhatja. Odabent a Viharbükk hangulatához hű atmoszféra fogadja majd: a falakon végig régi képek, plakátok, képeslapok sorakoznak, melyek nem csak a Kőbüfé történetén, de a helyi Gyermekvasút életútján is végigkalauzoják. Azt is megértjük, ha inkább az aktuális sportesemények foglalkoztatják. Jöjjöj be barátaival, rendeljen a széles sörpalettánkról, dőljön hátra, és élvezze a közvetítést a TV előtt!

A Kőbüfé kíváló döntés szülinapi partik és egyéb rendezvények esetén is. Főleg születésnapokat, évfordulókat, céges csapatépítőket érdemes nálunk tartani, mert nem csak vad, hal s mi jó falat akad nálunk, de alig tíz méterre a Kőbüfébtől egy tágas park is található, és több játszótér.

Jöjjön és látogasson el hozzánk; sem a táj látványában, sem a tiszta levegőben, sem vendégszeretetünkben nem fog csalódni.

Kapcsolat

Nyitvatartàs keddtől vasárnapig: 10.00-19.00*

*Konyha: 12-18,30-ig.

Cím: 1121 Budapest, Rege út 21.

Telefon: 06-30-297-2140

E-mail: kobufe@kobufe.hu

Fizetés: készpénz, bankkártya

OTP, K&H, MKB SZÉP kártyát, ERZSÉBET utalványt elfogadunk

Megközelítés:

  •  Autóval - ingyenes parkolás minden nap
  • 21, 221, 212A autóbuszokkal az Ordas úti megállóig és onnan 5 perces sétával vagy a BKK oldalán igényelt 60-as jelzésű fogaskerekű-pótló busszal

Ajánlatok

BBQ sült oldalas (spare ribs) steakburgonyával
3450,- Ft

Tovább »

Látnivalók

Fogaskerekű vasút, Gyermekvasút, Normafa, János-hegyi kilátó, Zugligeti libegő, Challengeland

Tovább »

Állásajánlatok

Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat.

Tovább »

Feliratkozás hírlevélre